Новини

Семинар на Фирма Изовер на тема "Проектиране и строителство на пасивни сгради"

16.02.2011,
На 22-23 февруари 2011 г. Сен Гобен Изовер организира двудневен курс на тема Проектиране и строителство на пасивни сгради.

Курсът е насочен към практикуващи архитекти, проектанти, инженери, както и хора активно участващи в строителството.
Водещите презентации по време на курса са на арх. Здравко Генчев  - Изпълнителен директор на ЕнЕфект; арх. Сара Каплан – Сен Гобен Изовер, Франция; арх. Милена Каранешева - KARAWITZ, Франция; инж. А. Стаменов – търговски представител, Сен Гобен Изовер.

Арх. Милена Каранешева – Архитектурно студио KARAWITZ – Париж, Франция и арх. Сара Каплан – Сен-Гобен Изовер – Париж, Франция са действащи квалифицирани архитекти, с голям опит в пасивното и енергоефективното строителство, с множество завършени проекти зад гърба си в Европа, които ще представят на специалисти в България организацията и мениджмънта на проектантския и строителен процес, стъпките на строителството на Пасивни сгради от проектиране до завършване, придружени с конструктивни детайли, материали, начини на изпълнение, проблеми и трудности, възникващи в хода на строителството и тяхното разрешаване.

По време на курса ще бъде осигурен симултанен превод на български език. Програмата на курса, условията за участие, както и допълнителна информация можете да намерите на сайта на фирма Изовер –  www.isover.bg