Новини

Виртуално събитие - Основно обновяване на сградния фонд с BUILD UPON

21.10.2015,

image/jpeg

На 22 октомври BUILD UPON ще вземе участие във въглеродно неутрална, паневропейска виртуална конференция част от платформата Brightest! Greenest! Buildings, посветена на оптимизиране на процеса на създаване и прилагане на националните стратегии за основното обновяване на сградния фонд в Европа.. Събитието се провежда под патронажа на Европейската комисия и е получило подкрепа от повече от двадесет съвета за устойчиво строителство в Европа, както и много други експертни организации, работещи в тази област. Събитието ще бъде придружено с иновативна платформа за провждане на виртуално изложение за обединяването на най-ангажираните и ентусиазирани експерти, компании и заинтересовани страни в Европа, по темата за устойчива застоена среда.

Всеки, който има интерес да участва, може да се регистрира безплатно и да се посети изложението от своя компютър чрез аватар. Това е отлична възможност да се срещнете и да обмените опит и идеи във виртуалното пространство с професионалисти в сферата на устойчивото развитие, зелените технологии, проектанти, производители, представители на публичния сектор, академията и други важни заинтересовани страни от всички държави в Европа. Спестете пари, време и въглеродни емисии като станете част от това онлайн събитие заедно с хиляди професионалисти.

КОГА: 22 октомври 2015 г. 12:30 - 18:00

От страна на ЕнЕфект участие в събитието ще вземе д-р Драгомир Цанев, който ще запознае аудиторията с настоящите проекти на центъра.

За повече информация разгледайте Програмата, както и Общата инфомация за виртуалното ЕКСПО

Безплатна регистрация за участие: www.BrightestGreenestBuildings.eu