Новини

17.08.2021,

Форум C4E – Най-голямото събитие за енергийна ефективност в ЦИЕ

От 21 до 24 септември ще се състои едно от най-интересните събития в сферата на енергийната ефективност за региона на Централна и Източна Европа - C4E форумът, като тази година той ще се проведе в живописния планински курорт Пояна Брашов, Румъния.

За пленарните заседания са поканени високопоставени лектори от страните от ЦИЕ и ЕС, както и от международни институции. Първата неформална среща на всички участници ще е по време на коктейл за добре дошли след пленарното откриване и вечерята, на която думата се дава и на спонсорите за кратко представяне.

Програмата включва и тематични панелни сесии, като в зависимост от броя на презентациите, са възможни до 5 паралелно протичащи сесии в различни малки конферентни зали. Предвидени са по 3 кратки (12 минути) презентации по конкретна тема, последвани от модерирани дискусии.

ЦЕЕ ЕнЕфект ще вземе участие в 4 от семинарите на тема енергийна бедност, обучения, обновяване на жилищни сгради и финансиране за енергийна ефективност. 

Също така ще има и работни срещи със специализирани семинари, подготвени от партньори и спонсори, с продължителност 60 минути, като новост тази година ще е допълнителна сесия за „спорни идеи“ в атрактивен формат.

По време на форума ще се състои и сесия "Направи си сам" в рамките на два часа, в които участниците могат заедно да организират напр. уъркшоп по жонглиране, отборно бягане с джогинг и др., като ще бъде осигурен достъп до велосипеди или друго оборудване за възможни активни начини за прекарване на това време.

Регистрацията е отворена до 2 септември 2021 г., като участниците от района на ЦЕЕ се ползват с намалена такса. Повече информация можете да откриете тук: https://c4eforum.net/register/  
 

Пълната програма е достъпна на този линк: https://c4eforum.net/programme-outline-2020/